En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

çağcıl çelik kapı modellerimizde sıhhatli bir filtre conta çav geçirmeyen tabaka ile ısı geçirmezliğini de katkısızladık. Sonunda neva geçirmeyen modern çelik baplar ile çav ve ısı yalıtımını sağlamladık . Kış aylarının soğuğu ile yaz aylarının sıcağı kapınızın ardında kalacak. Siz arkanıza yaslanın klimanızı açın ısı kaybından da kurtulun .

Piyasanın en nitelikli en tendürüst baplarını yaptığımızı idda ediyoruz showroom umuzu ve imalat atölyemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kötü sızdırmaz özelliğine malik olmalarından dolayı yangın çabucak insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı evgin çıkış bapsı olarak bilinen yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir.

Kanatlar içre şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin payanda plakaları mevcuttur.

Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır. Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Harun beye ve ekibine teşekkürname ederiz bihakkın iyi işçilikleri var insanlıkları da çok iyi ellerine dirlik Tanrı razı olsun

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması ilkin sarhoş olmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahıs nüshasına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya Yangın kapısı okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen kontramıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak bileğkârmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en oranlı fiyata satın kaplamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Selam, Noksan kasa yangın çıkış kapısı yangın kapılarımıza ait çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Aramış olduğunız İstanbul Yangın Kapı Modelleri hem metin olmalı hem bile garanti kapsamında olmalı ki sizi bapnızın sökülmesi yenilenmesi zahmetinden ve ayrıca hırsızları da caydıracak katkısızlamlıkta Çelik kapı olmalı

https://redfiredoor.com

Report this wiki page